ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΧΑΡΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ήρθε η μέρα, έφτασε η ώρα της εκκίνησης. Για να μοιραστώ τα οράματά μου και να τα ενώσω με τα όνειρά σας.Tα δυσεπίλυτα προβλήματα στον Δήμο Αχαρνών, η απογοήτευση των συμπολιτών μας, καθώς η προτροπή τους , με ανάγκασαν να ασχοληθώ με «τα του οίκου μας». Συναισθηματικά αλλά και με θάρρος ακεραιότητας, αποδέχθηκα την πρότασή τους προκειμένου ο ταλαιπωρημένος για πολλοστούς λόγους  Δήμος μας, να αποτελματωθεί και να ξεφύγει από τον σκοταδισμό των προβλημάτων που τον περιβάλλουν.

Αρωγοί στην προσπάθειά μου, είναι όλοι οι πολίτες, ξέχωρα από πεποιθήσεις και κομματική προέλευση. Η τοπική αυτοδιοίκηση ανήκει σε όλους τους συμπολίτες και υπάρχει για να υποστηρίζει όλους τους Δημότες.

Αυτή η πόλη πρέπει να μας χωράει όλους. Να μας αγκαλιάζει και να μας αποδέχεται. Θέλω να απελευθερώσουμε μαζί τη δύναμη μας. Να πατήσουμε γερά στη γη και να τολμήσουμε να σηκώσουμε τα μάτια ψηλά. Να σηκωθούμε εμείς για να ξανασηκώσουμε τη πόλη μας εκεί που της αξίζει και της πρέπει. Θέλουμε, διεκδικούμε και κυρίως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  ΑΧΑΡΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *