ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΗΛΙΑΔΗΣ : “Τον λόγο έχει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”.

ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΗΛΙΑΔΗΣ
«Τον λόγο έχει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» .
«Η σιωπή ,λένε, είναι χρυσός. Αυτή η ¨σιωπή» από ορισμένους εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Μέχρι σήμερα διατήρησα και εξακολουθώ μια αξιοπρεπή στάση στην προσπάθειά μου να δημιουργήσω ΑΧΑΡΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Αυτό πείραξε. Ενόχλησε. Και άρχισαν γνωστά παράκεντρα και παρεάκια να αντιμετωπίζουν την κατάσταση με την μέθοδο που γνωρίζουν καλά. Της λάσπης, της χυδαιότητας, των έωλων κατηγοριών και της συκοφαντίας. Πάντα ανώνυμα.
ΩΣ ΕΔΩ!
Διότι τώρα ενέπλεξαν το όνομά μου στις σκοτεινές μεθόδους τους και πρέπει να μιλήσω σεβόμενος πρώτα την ιδιότητα του πατέρα δύο ανήλικων τέκνων, κατόπιν του υποψήφίου δημάρχου, του επαγγελματία, του συνεργάτη επιφανών συνοδοιπόρων και υποψηφίων συμβούλων, αλλά και του Αχαρναϊκού λαού. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν. Δεν παίζει ρόλο το ΦΥΣΙΚΟ ύψος αλλά το ΗΘΙΚΟ ανάστημα . Κι εκεί αισθάνομαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ απέναντι σε ΝΑΝΟΥΣ.
Να γνωρίζουν, όμως, πως για τη λάσπη, τη συκοφαντία, τη δυσφήμηση, τη μείωση της προσωπικότητας μου, σύντομα άλλοι θα πηγαίνουν συνοδεία έξω από σωφρονιστικά ιδρύματα. Διότι εκείνοι κι όχι εγώ θα απολογηθούν.
Ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου. Συνεχίζουμε τον ηθικό και δίκαιο αγώνα μας για την Κοινωνία, ενώ παράλληλα από ΣΗΜΕΡΑ ξεκινάει κι ένας άλλος. Δικαστικός. Έτσι, ώστε να πέσουν οι μάσκες και να φανούν τα πραγματικά πρόσωπα των πραγματικών ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Με τιμή εκτίμηση κι αξιοπρέπεια Χρήστος Π. Ηλιάδης.
Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών».