@acharnesgiaolous: Μια πόλη για όλους τους πολίτες

© 2023 Αχαρνές για Όλους | All rights reserved.

Τελευταία Νέα

acharnesgiaolous.gr > Νέα > ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ > ΝΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ!
ΝΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ!
«Από τον λαό ΚΡΥΒΕΣΑΙ,
Από τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;»
Ο υποδυόμενος δήμαρχος μετά από 5 μέρες σιγής ασυρμάτου, αποφάσισε να βγει από το λαγούμι της σιωπής του στις καταγγελίες μας. Δεν με εξέπληξε. Διότι για μια ακόμα φορά, κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Να υποτιμά τη νοημοσύνη του Αχαρναϊκού λαού, προς τέρψιν ελαχίστων βολεμένων χειροκροτητών του.
Μας είπε πως δεν έχει καμία ευθύνη ο Δήμος για την τελεσφόρηση του διαγωνισμού, περί προσλήψεως τριών δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία. Και ποιος έχει την ευθύνη για τον διορισμό γραμματέα της επιτροπής; Ποιος για την εύρυθμη λειτουργία της;
Μας «αποκάλυψε», πως ο κ. Μαμάκος, ήταν εξωτερικός συνεργάτης και σε προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Αλλά λησμόνησε να μας πει πόσες αναθέσεις και πόσα χρήματα έχει λάβει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ο εξ αγχιστείας συγγενής του (κουμπάρος του) από τον ίδιο, τον υποδυόμενο Δήμαρχο.
Με σημείο αναφοράς την εσωστρέφεια, γνωρίζει άριστα ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν απήντησε επί της ουσίας των καταγγελιών. Για ποιόν λόγο δεν εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο ο Δήμος Αχαρνών , εναντίον της απαίτησης Ρούσσα; Γιατί δεν έστειλε εκεί με ΑΝΑΘΕΣΗ (τόσες έχει κάνει!!!) πληρεξούσιο δικηγόρο- τον κατά τα άλλα ικανό επιστήμονα- κουμπάρο του; Γιατί απέκρυψαν την ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ εισήγηση του ελεγκτικού συμβουλίου από το δικαστήριο; Και τελικά γιατί δεν χρησιμοποίησε όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να μην λάβει την αποζημίωση ο υποψήφιος του στις επερχόμενες εκλογές του 2023κ.Ρούσσας;
Με όσα προσπαθεί να συγκαλύψει (επί της ουσίας και για την «ταμπακιέρα» δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ) ο υποδυόμενος δήμαρχος, κάνει ένα απονενοημένο διάβημα, να μπερδέψει, να βραχυκυκλώσει και να αποπροσανατολίσει τον λαό των Αχαρνών. Αλλά του λέω ευθέως και με πάσα ειλικρίνεια, πως θα είναι δύσκολο αυτό να το κάνει ενώπιον των ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΏΝ ΑΡΧΩΝ, όπου ήδη έχω προβεί σε καταγγελία με αδιάσειστα στοιχεία. Εκεί δεν θα μπορέσει να κρυφτεί, όπως συνηθίζει να κάνει. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να ζητήσει και να λάβει κι εκεί προθεσμία 5 ημερών , ώστε να απολογηθεί δι΄ υπομνήματος, όσες έκανε να απαντήσει και σε μένα.
Όσο για τα ποσά που επικαλείτε για τις εντυπώσεις καλό θα ήταν να μας πει ΠΟΣΑ είναι και που ΣΠΑΤΑΛΑΘΗΚΑΝ;
ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ έκανε, ποια ήταν του Δήμου, ποια της Περιφέρειας και ποια της Κυβέρνησης;
Σε ότι αφορά στους εργαζομένους στον Δήμο, βεβαίως, γνωρίζουν ποιοι είναι το πλευρό τους. Πάντως όχι εκείνοι που ψηφίζουν ΔΗΘΕΝ υπέρ τους στα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά μετά ορίζουν νομικούς να ΜΗΝ συνομολογούν στην εκδίκαση των αγωγών τους, στα δίκαια αιτήματά τους. Γνωρίζουν άπαντες για τις εκδικητικές μεταθέσεις, το φίμωμα, την ανάλγητη συμπεριφορά εις βάρος τους.
Για όλα αυτά ο υποδυόμενος Δήμαρχος θα λογοδοτήσει. Το έχω υποσχεθεί. Τόσο στον Αχαρναϊκό λαό , όσο και στην Δικαιοσύνη. Ελπίζω όταν συντόμως κληθεί από τον Εισαγγελέα να μην …λησμονήσει να διορίσει δικηγόρο, όπως ΞΕΧΑΣΕ στην υπόθεση Ρούσσα».
Χρήστος Π. Ηλιάδης.
Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών.

Add Comment